Natuursteen vloeren

Haarlem

Poelmann Natuursteen en Vloeren

Natuursteen vloeren Haarlam

Poelmann Natuursteen & Vloeren is dé gespecialiseerde partij in de regio Haarlem voor het aanleggen, renoveren en repareren van natuursteen vloeren. Al ontelbaar veel mooie renovaties hebben wij achter de rug in Haarlem en omstreken. En ondanks al deze prachtige renovaties, zijn wij nog altijd vervuld met passie om ook uw natuurstenen vloer weer in originele staat terug te krijgen.

Natuursteen kent vele toepassingen, welke wij ons allemaal eigen hebben gemaakt. Elk project waarbij natuursteen aan te pas komt, is bij Poelmann Natuursteen & Vloeren in veilige handen. Dat durven wij met al onze ervaring wel te zeggen. De mogelijkheden met natuursteen zijn eindeloos. Heeft u toch nog vragen? Vraag dan gerust om meer informatie, wij zijn u immers graag van dienst.

Natuursteen levert zich perfect voor gebruik in buitenruimtes

Natuursteen ziet u natuurlijk veelvuldig toegepast worden voor vloeren binnenshuis. Maar ook in het buitenleven is natuursteen op een prachtige manier toepasbaar. In de omgeving van Haarlem genieten al veel klanten van ons van een natuurstenen vloer in de tuin, welke wij hebben mogen realiseren. De benodigde kennis om dit op vakkundige wijze aan te leggen, hebben wij in huis. Om een natuurstenen vloer in uw tuin te realiseren, is het van belang dat dit door een specialist wordt uitgevoerd. Poelmann Natuursteen & Vloeren maakt het graag voor u mogelijk!

Reparatie van uw natuursteen vloer; een vak apart!

Een natuurstenen vloer gaat, mits aangelegd door een specialist, jarenlang mee. Toch kan het gebeuren dat er reparaties nodig zijn, of zelfs een volledige renovatie van uw natuurstenen vloer. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van deze vloeren, maar ook in het repareren en renoveren van natuurstenen vloeren. Is er slechts een enkele beschadiging? Dan polijsten wij het natuursteen, zodat de beschadiging tot het verleden behoort. Natuursteen is een krachtig materiaal, wij zorgen ervoor dat natuursteen in deze kracht blijft. Want waar een ander stopt, gaan wij verder!

Natuursteen zit vol met duurzame kenmerken. Toch kan het natuurlijk gebeuren dat de vloer beschadigd raakt. Denk bijvoorbeeld aan wanneer u een zware bloempot over de vloer heeft geschoven. Geen paniek! Poelmann Natuursteen & Vloeren gelooft erin dat elke natuurstenen vloer te restaureren is. Slijtageplekken behoren na onze komst tot het verleden.

Ook geschikt voor horecagelegenheden en winkelpanden

Voor zowel particulieren als bedrijven is een vloer van natuursteen een veelvuldig gekozen optie. Slijtvaste kenmerken en het eenvoudige onderhoud, zomaar twee belangrijke redenen waarom bijvoorbeeld winkeliers en eigenaren van horecagelegenheden kiezen voor natuursteen als materiaal voor de vloer.

Ook in woningen is natuursteen aan een stevige opmars bezig. In Haarlem hebben wij al vele woningen mogen verfraaien. Natuursteen is een veelzijdig materiaal en zal in geen enkele woning misstaan. Natuurstenen vloeren hebben een uitgesproken karakter en zal aan de door u gestelde eisen voldoen. Daar bent u met Poelmann Natuursteen & Vloeren in ieder geval van verzekerd!