Over ons

Poelmann Natuursteen en Vloeren

Over Poelmann Natuursteen & Vloeren in Monnickendam

Poelmann Natuursteen & Vloeren in Monnickendam verzorgt de productie van een breed scala aan natuurstenen vloeren. 30 jaar geleden heeft Paul Poelmann het beroep geleerd in Duitsland van een natuursteenspecialist. Hierdoor hebben wij zeer veel ervaring in dit ambachtelijke beroep en leveren daardoor topkwaliteit. Een trend van de laatste tijd zijn terrazzo/granito vloeren. Dit vereist een goede specialistische vakkennis en is voorbehouden aan de echte specialist waarvan er niet veel meer zijn. Deze zeer slijtvaste vloeren geven een interieur een bijzondere uitstraling en kunnen in allerlei uitvoeringen geleverd worden. Door het mengen van verschillende kleuren marmer kan de gietvloer een klassieke of hypermoderne uitstraling krijgen.

Leggen en onderhouden van natuurstenen vloeren

Naast deze van oorsprong uit Italië afkomstige vloeren kunnen wij alle andere natuurstenen vloeren produceren en aanbrengen. Naast het leggen van natuurstenen vloeren verzorgen wij ook het onderhoud. Wanneer een vloer tekenen van slijtage of veroudering vertoont kunnen wij deze voor u polijsten zodat deze zijn oorspronkelijke schoonheid weer terugkrijgt. Daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in het repareren van natuurstenen vloeren. De kennis die hiervoor benodigd is is zeer specifiek en weinigen beheersen nog deze techniek. Al doende en met een langdurige ervaring zijn wij zover gekomen. Hierdoor onderscheiden wij ons van anderen. Alvorens wij een vloer aanbrengen wordt de ondervloer grondig geëgaliseerd. Hierdoor wordt een absoluut egaal resultaat bereikt.

Uw vloer op maat

Natuursteen vloeren ziet u natuurlijk niet alleen terug in woningen. Veelal ziet u deze terug in horecagelegenheden en winkelpanden. Natuurstenen vloeren zijn populair wegens de slijtvaste kenmerken en vanwege de eenvoud in onderhoud. Natuursteen is immers gemakkelijk te reinigen, vandaar dat u deze vaak terugziet in zowel woningen als winkelpanden en horecagelegenheden.

In de particuliere sector is natuursteen ook aan een opmars bezig. In Wassenaar ziet u ongetwijfeld ook steeds vaker een natuurstenen vloer. Natuursteen misstaat namelijk in geen enkel interieur. De veelzijdigheid van het materiaal biedt talloze opties, waardoor er altijd wel een type vloer aan uw wensen voldoet. Wij dragen er zorg voor dat het voldoet aan uw eisen en het uitgesproken karakter van natuursteen niet verloren gaat. Uw vloer moet immers een ware eyecatcher worden!